Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο τμήμα από την Kojima Productions για την παραγωγή οπτικοακουστικών προγραμμάτων

*
H Kojima Productions ίδρυσε ένα νέο τμήμα που θα έχει ως αντικείμενο την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών, ταινιών και μουσικής. Η έδρα του βρίσκεται στο Los Angeles, California, και θα μεταφέρει τις δραστηριότητες της εταιρείας σε νέο επίπεδο. Επικεφαλής της ομάδας θα είναι ο Riley Russell, που εντάχθηκε στο δυναμικο της εταιρείας έπειτα από 28 χρόνια στην PlayStation σε διάφορους ρόλους, όπως αυτός του chief legal officer και του VP of business affairs.

"Το νέο τμήμα θα έχει ως αποστολή να συνεργαστεί με δημιουργικούς και ταλαντούχους επαγγελματίες στην τηλεόραση, τη μουσική και τις ταινίες, καθώς επίσης από την πιο οικεία βιομηχανία των games", δήλωσε ο Russell.


"Η εύρεση νέων τρόπων διασκέδασης, η προσφορά αξίας στους fans είναι σημαντικοί παράγοντες σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς. Το νέο μας τμήμα θα οδηγήσει το studio σε νέες περιοχές, που αντιπροσωπεύουν τη δημιουργικότητά μας πέρα από τα video games και οι fans θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν και να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους σε νέους τομείς", ανέφερε ο business development manager της Kojima Productions, Yoshiko Fukuda.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*